Skip to main content
background-header-980-jpeg-8635.jpeg

Mijn naam is Jessica Esther van der Laan, in 2010 zelfstandig begonnen met pilates lessen geven bij AD fysio in Heerenveen. Daar gaf ik Pilates oefeningen aan patienten die werden behandeld door een Fysiotherapeut. Na 1,5 jaar ben ik begonnen op een eigen locatie met meerdere groepen. Omdat ik de werking van het menselijke lichaam zo interessant vind, ben ik in 2013 begonnen met masseren. Ook heb ik mijn lessen uitgebreid met het geven van Yoga en YIN. 

Pilates en Yin yoga geef ik tevens in Sportstad Heerenveen en ben ik inval docent voor sportscholen of yoga studio s. 

De lessen en mijn massages geef ik vanuit mijn passie. De intentie voor mij is, mensen een voldaan en goed gevoel te geven met mijn lessen of  een massage, om met een ontspannen kijk in het leven te staan.

Ook geef ik workshops en trainingen aan bedrijven en scholen voor werknemers en aan leerlingen in het onderwijs. Aan wie ik ook yoga of pilates oefeningen geef, het is altijd met plezier en humor.

Ik hoor vaak mensen zeggen dat ze niet lenig zijn voor Pilates of Yoga. Dit komt ook omdat het beeld wat zij zien op mooie plaatsjes zo perfect eruit ziet. Perfectie bestaat niet in yoga. Geen 1 lichaam is gelijk. Door bezig te zijn met je lichaam ervaar jij het verschil. Door te bewegen en in contact te zijn met je lichaam, word je een ander mens.  Lichamelijk en geestelijk.