Skip to main content
background-header-980-jpeg-8635.jpeg

Mijn naam is Jessica van der Laan, ik werk voor mijzelf met een eigen onderneming in Heerenveen. Als docent in Pilates en Yin yoga geef ik lessen voor Sportstad Heerenveen en ben ik inval docent voor sportscholen of yoga studio s. Naast lessen geven, masseer ik vanuit huis, op locatie in Heerenveen of Havelte.

De lessen en mijn massages geef ik vanuit mijn passie. De intentie voor mij is, mensen een voldaan en goed gevoel te geven  vanuit mijn les of massage, zodat zij fit en vitaal  met een ontspannen kijk in het leven te staan.

Ook geef ik workshops en trainingen op locatie aan bedrijven en scholen voor werknemers en aan leerlingen in het voortgezet onderwijs. Aan wie ik ook yoga of pilates oefeningen geef, het is altijd weer een groot plezier en humor in mijn lessen.

Ik hoor vaak mensen zeggen dat ze niet lenig zijn voor Pilates of Yoga. Dit komt ook omdat het beeld wat zij zien op mooie plaatsjes zo perfect eruit ziet. Perfectie bestaat niet in yoga. Geen 1 lichaam is gelijk. Door bezig te zijn met je lichaam ervaar jij het verschil. Door aan yoga te doen word je een ander mens. Lichamelijk en geestelijk.

Daarnaast houd ik van sportieve uitdagingen. Zelf doe ik aan hardlopen, racefietsen en zwemmen (triatlon). Yoga en Pilates is uitermate doeltreffend voor mensen die aan duursport doen omdat je hiermee een krachtig en soepel lichaam krijgt en behoudt. Yin en Yang in Balans