Hallo, ik ben Jessica,Jessica

In 1972 ben ik geboren in Leeuwarden en sinds 2000 woon ik in het Friese Haagje “Heerenveen”.
Als docent Pilates en Yoga,maak ik mensen bewust van hun houding en help ik met het trainen van een sterkere basis (buik, rug, bekkenbodem).
Ik geef rompstabiliteit oefeningen in de pilates lessen om het lichaam soepeler en lenig maken. Dit helpt om veel voorkomende klachten als bijv. rugpijn te verminderen of te voorkomen. Ook ademhalingsoefeningen horen bij deze vorm van lichaamstraining. Door middel van een juiste ademhalingstechniek heb je meer controle over jezelf en kun je stress situaties beter leren beheersen. 

Ik geef meerdere lessen in de week. Mijn Yoga/Pilates lessen geef ik in Wijkcentrum De Spil (Skoatterwald), Fitland Heerenveen en Avanty Sport&Lifestyl te Wolvega.

Naast het geven van lessen in Yoga (Yin) en Pilates, masseer ik ook. Ik heb verschillende massage cursussen gevolgd. Vanaf februari 2014 tot december 2016 ben ik als masseer werkzaam geweest in Wellness en Sauna De Woudfennen in Joure. Ook geef ik Hotstone Massage. Dit is een ontspannende massage waarbij je warme stenen op je rug krijgt. Echt een aanrader wanneer je deze massage nog nooit hebt gehad en volledig ontspannen wilt zijn. Deze massage geef ik ter kennismaking voor een speciale prijs. Voor mensen die nek/schouderklachten hebben kan ik stevige sportmassage geven op de spieren om deze los te krijgen. Een massage kan ik ook geven met mijn onderarmen en elleboog. (zie youtube Val Guin) Na afloop van de massage krijg ik altijd te horen hoe ontspannen deze massage nog na werkt. Zeker wanneer je geregeld wordt gemasseerd.

Ik vind het fijn om iets voor anderen te betekenen en hoop dat ook voor u of jou te kunnen doen. Wil je ook starten met Yoga of Pilates? Je heerlijk ontspannen tijdens en na een massage? Stuur mij een mailtje of bel mij, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.