Mijn naam is Jessica van der Laan,  een zelfstandige ondernemer uit Heerenveen. Vanuit mijn krachtcentrum, wat tevens de naam is van mijn onderneming geef ik Yoga en Pilates lessen. Ik ben masseur in zowel ontspanningsmassage als klachtgerichte massages.

Wat ik doe in het dagelijks leven aan werken, is tevens mijn passie. De lessen en mijn massages geef ik vanuit mijn hart. De intentie voor mij is, mensen een voldaan en goed gevoel te geven uit mijn les of massage, zodat zij fit en vitaal in het leven kunnen staan. Rug, nek, schouder of stress klachten verdwijnen als sneeuw in de zon wanneer jij met plezier mijn lessen volgt.

Ook geef ik workshops en trainingen op locatie aan bedrijven en scholen voor werknemers en aan leerlingen in het voortgezet onderwijs. Aan wie ik ook yoga of pilates oefeningen geef, het is altijd weer een groot plezier en humor in mijn lessen. Ik hoor vaak mensen zeggen dat ze niet lenig zijn voor Pilates of Yoga. Dit komt ook omdat het beeld wat zij zien op mooie plaatsjes zo perfect eruit ziet. Perfectie bestaat niet in yoga. Geen 1 lichaam is gelijk. Door bezig te zijn met je lichaam ervaar jij het verschil. Door aan yoga te doen wordt je een ander mens. Lichamelijk en geestelijk.

Daarnaast houd ik van sportieve uitdagingen. Zelf doe ik aan hardlopen, racefietsen en zwemmen (triatlon). Yoga en Pilates is uitermate doeltreffend voor mensen die aan duursport doen omdat je hiermee een krachtig en soepel lichaam krijgt en behoudt.