Even voorstellen:Jessica

In 1972 ben ik geboren in Leeuwarden en woon sinds 2000  in het Friese Haagje “Heerenveen”. Moeder van 2 dochters en genietend van het leven.
Als docent Pilates en Yoga maak ik mensen bewust van hun houding en help ik met het trainen van een sterkere basis (buik, rug, bekkenbodem).
Ik geef rompstabiliteit oefeningen in de pilates lessen om het lichaam sterk, soepel en lenig te maken. Dit helpt om veel voorkomende klachten als bijv. bekken, rug, nek en schouderpijn te verminderen en te voorkomen. Ook ademhalingsoefeningen horen bij deze vorm van lichaamstraining. Door middel van een juiste ademhalingstechniek heb je meer controle over jezelf en kun je stress situaties beter leren beheersen. In een Pilates/Yoga les combineer ik balans en kracht samen. Ook een rekhouding uit de yin yoga komt in mijn les aan de orde. Een les is nooit hetzelfde. Veel variatie waarbij plezier en voldoening voorop staan :) De Yin Yoga lessen die ik geef, zorgt ervoor dat je tijdens een les bij jezelf kan komen dmv een houding waarbij je gedurdende 5 min gaat voelen in je lichaam wat je kan loslaten wat belastend is voor jou. Dat onder ontspannende muziek op de achtergrond van medidatieve klanken.

Ik geef meerdere lessen in de week. Mijn Yoga/Pilates lessen geef ik in Wijkcentrum De Spil (Skoatterwald) en Fitland Heerenveen.

Naast het geven van lessen in Yoga (Yin) en Pilates, geef ik massages. Ik heb verschillende massage cursussen gevolgd. Vanaf februari 2014 tot december 2016 ben ik als masseer werkzaam geweest in Wellness en Sauna De Woudfennen in Joure. Een hele fijne ontspannende massage is de hotstone Massage. Dit is een ontspannende massage waarbij je warme stenen op je rug krijgt. Echt een aanrader wanneer je deze massage nog nooit hebt gehad en volledig tot ontspanning wilt komen. Voor mensen die nek/schouderklachten hebben kan ik stevige sportmassage geven op de spieren om deze los te krijgen. Een massage kan ik ook geven met mijn onderarmen en elleboog. (zie youtube Val Guin) Na afloop van de massage krijg ik altijd te horen hoe een massage nog na werkt. Zeker wanneer je geregeld wordt gemasseerd.

Ik vind het fijn om iets voor anderen te betekenen en hoop dat ook voor u of jou te kunnen doen. Wil je ook starten met Yoga of Pilates? Je heerlijk ontspannen tijdens en na een massage? Stuur mij een mailtje of bel mij, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.